Skip to main content

header overons

Accu's van Varta in Tilburg

✔ Spoedleveringen vaak binnen één uur
✔ Bezorging waar en wanneer u wilt
✔ Groot assortiment op voorraad

 

Accu's van Varta staan bij ons in Tilburg bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid, wat ze een uitstekende keuze maakt voor uw voertuig. Bij Maromax Automaterialen begrijpen we dat de keuze van een accu belangrijk is voor de prestaties en betrouwbaarheid van uw auto. Accu's van Varta zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en zijn geschikt voor een breed scala aan voertuigen, van personenauto's tot zware bedrijfsvoertuigen. Of u nu een accu zoekt voor dagelijks gebruik of voor meer veeleisende omstandigheden, ze bieden de optimale oplossing.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

De voordelen van accu's van Varta

Accu's van Varta zijn een populaire keuze vanwege hun geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties. Een van de grootste voordelen is hun lange levensduur. Ze zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen en veeleisende omstandigheden. Bovendien bieden accu's van Varta een hoge startcapaciteit, zelfs in koude omstandigheden, wat essentieel is voor betrouwbaarheid in de winter. Deze accu's zijn ook milieuvriendelijk dan andere batterijen, aangezien ze zijn vervaardigd met recyclebare materialen en energie-efficiënte processen. Dit maakt ze een verantwoorde keuze voor zowel uw voertuig als het milieu. Naast accu’s beschikken wij over:

 

Accu kopen in Tilburg

 

Kom langs of neem contact met ons op

Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte accu voor uw auto en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Naast accu's van Varta bieden wij een uitgebreid assortiment aan andere automaterialen aan, van remblokken tot motorolie. Door bij ons langs te komen, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste producten voor uw voertuig kiest. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen bij al uw automateriaalbehoeften. Kom langs of neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Openingstijden

 Maandag 09:00 - 17:00
 Dinsdag 09:00 - 17:00
 Woensdag 09:00 - 17:00
 Donderdag 09:00 - 17:00
 Vrijdag 09:00 - 17:00
 Zaterdag

08:00 - 13:00

 Zondag   Gesloten

googlemaps