Skip to main content

header overons

Onderhoud aan uw auto in Tilburg

✔ Spoedleveringen vaak binnen één uur
✔ Bezorging waar en wanneer u wilt
✔ Groot assortiment op voorraad

 

Zelf onderhoud plegen aan uw auto kan met behulp van de producten uit onze winkel in Tilburg. Maromax Automaterialen is een autozaak dat veel verschillende onderdelen en gereedschappen voor voertuigen verkoopt. Met deze onderdelen en gereedschappen kunt u zelf onderhoud plegen aan uw auto. Vraag onze specialisten om advies voor uw auto of voertuig.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

Wilt u onderhoud aan uw auto uitvoeren in regio Tilburg?

Als u onderhoud aan uw auto wilt uitvoeren in regio Tilburg dan helpen we u graag verder. In onze automaterialenzaak hebben we veel verschillende auto-onderdelen, zoals banden. In ons assortiment hebben we verschillende soorten autobanden. Daarnaast hebben we een Requal-programma. In dit programma vindt u verschillende onderdelen voor periodiek onderhoud aan uw auto, zo hebben we accu’s voor als u een nieuwe accu nodig heeft. In het programma vindt u ook andere onderdelen voor een auto zoals bijvoorbeeld verschillend plaatwerk of nieuwe verlichting voor uw auto. Zo is uw auto binnen de kortste keren weer helemaal als nieuw.

 

Nieuwe Renault Clio

 

Vraag het aan onze specialisten

Heeft u vragen aan onze experts in Tilburg over het onderhoud van uw auto of bent u op zoek naar een nieuwe accu? Neem dan contact met ons bedrijf op en stel al uw vragen. Onze specialisten beantwoorden al uw vragen. Natuurlijk is ook mogelijk om langs te komen in onze winkel. Daar voorzien onze experts u van vakkundig advies op maat.

 

Openingstijden

 Maandag 09:00 - 17:00
 Dinsdag 09:00 - 17:00
 Woensdag 09:00 - 17:00
 Donderdag 09:00 - 17:00
 Vrijdag 09:00 - 17:00
 Zaterdag

08:00 - 13:00

 Zondag   Gesloten

googlemaps